Voorzieningen

Boscotondo heeft een unieke ligging in Helmond. In het centrum, aan het water én in het groen. Hier woon je met een vrij uitzicht en heb je alle voorzieningen van de stad dichtbij. Kantoren, winkels, scholen en uitgaansgelegenheden zijn namelijk allemaal op loop- en fietsafstand te vinden.

Het karakteristieke gebouw vol Italiaanse invloeden kent een sociaal karakter door de ronde vorm waarin het is gebouwd. Hierdoor wordt een binnenplaats gecreëerd die zorgt voor een knusse en intieme sfeer. Samen leven in plaats van naast elkaar, dat doe je hier.

Wonen in Boscotondo is Bourgondisch en Brabants gezellig. Hier kun je altijd even bij je buren aankloppen. In Boscotondo krijg je veel woonruimte en door de ronde vormen woon je hier bijzonder groots.

Huren?

Op Boscotondo is bijna geen appartement hetzelfde. Diverse indelingen, groottes en varianten. Checken of er een huurappartement beschikbaar is?

Kopen?

Wonen doe je echt op jouw manier in een mooi appartement op Boscotondo! Check via onderstaande link of er appartementen te koop zijn.

Samenzijn gaat boven alles

Je houdt ervan om dingen te ondernemen met zijn allen. Dat kan in Boscotondo perfect. Je kiest hier voor een uiterst comfortabel appartement. Ontspannen, prettig en sociaal wonen zijn de belangrijkste kernwoorden voor de drie appartementsgebouwen.
Boscotondo biedt wat dat betreft volop mogelijkheden. Daarom wil je hier graag wonen. Vind hier je plekje midden in Helmond en geniet nog vele jaren van Boscotondo!

Contact

Onze makelaars zijn te bereiken op de volgende manieren.


Elly Kwakkernaat
/ 06 53 53 29 21 / e.kwakkernaat@acmmakelaardij.nl


Carly Kuppens
/ 06 83 71 48 90 / c.kuppens@acmvgm.nl
Heeft u interesse in een appartement en wilt u deze graag bezichtigen?
Wij maken graag een afspraak met u voor een vrijblijvende bezichtiging.
U kunt hiervoor contact opnemen met een van onze makelaars.Telefonisch zijn we bereikbaar op werkdagen van 9.00 t/m 17.00 uur.
Telefoonnummer 024 - 382 00 20